Ramadan 2016

Zoals elk jaar zorgden we ervoor dat iedereen de heilige maand van Ramadan kon beleven in een gezellige sfeer. Iedere week organiseerden we iftars voor minderbedeelden en vluchtelingen. Daarnaast zorgden we ook voor maaltijden in het daklozencentrum in Antwerpen. Ook de gevangenen konden rekenen op lekkere harira, zoete dadels, chebakia, koekjes, melk en thee.

Onze dank gaat uit naar Asbl Dar el Ward en alle andere sponsors.

Back2School Project

Op 1 september start het nieuwe schooljaar en alle kindjes hebben weer allerlei schoolspullen nodig. Wij konden enkele kindjes verblijden met een boekentas.

Met dank aan de sponsors!

1ste Frietjesdag bij Al Ikram!

Iedereen in België houdt wel van een vettige, maar heerlijke portie frieten. Daarom organiseerden we op 28 augustus onze eerste Frietjesdag. Tijdens de voedselbedeling kregen alle minderbedeelden, vluchtelingen en daklozen een zak frietjes met vissticks en groenteloempia’s. Nogmaals bedankt, Rachid Ben Hand!

Voorbereiding Offerfeest

Op maandag 12 september vindt het Offerfeest plaats. Wij bereiden ons alvast voor om iedereen te voorzien van een feestelijk pakketje.

Nogmaals hartelijk bedankt aan de Bosnische gemeenschap voor de donatie van 175 kilo kalf! Hier zullen we op het Offerfeest velen blij mee kunnen maken. Ook onze dank aan de VDAB-medewerkers die tijdens een inleefweek de cadeautjes voor de kindjes hebben klaargezet en alle kleren hebben gesorteerd.


Copyright Al-Ikram 2008 - 2015